Zvanicno: SFF, Obala Art centar, Grad Sarajevo, Toyota BiH, Ministarstvo obrazovanja..

Image

Kada smo 12.12.2012. poceli sa snimanjem filma, iskreno, nisam ni sanjao o premijeri u Meeting pointu, a kamo li o premijeri koju ce da organizuje Sarajevo Film Festival i Obala Art Centar.

Dva mjeseca poslije , izgleda, sve je moguce. SFF, OAC predstavljaju film “Svjetla grada”, o kojem sam protekla dva mjeseca konstantno pricao. Dva mjeseca poslije, pocinje organizacija velike premijeri i velikog finisha.

U toku je montaza filma i post-produkcija. Do 15.2. bice gotov kompletan film.. Sad za sad 21.2. je datum premijere, i to je 99%..

A razlog zbog kojeg pisem post je da vam kazem ko su sigurni sponzori filma..

Bitno je napomenuti Grad Sarajevo, Ministarstvo obrazovanja i mladih KS, Toyota BiH, Gimnazija Dobrinja, Zenica24sata.com

U pregovorima smo sa: Apple BiH, M:tel te Ministarstvo kulture i sporta FBiH.

A tu su naravno i : Nostalgija, Serpico bar, Pekara Europa San, FS Ken, Sa-radnik, Zijadic Export-Import, Gimnazija Dobrinja, OMŠ Ilidza, PS Stari grad te Saloni namjestaja Rosin Han..

Hvala svima .. Hvala mojoj ekipi, glumcima.. Posebno hvala haveru mom Edinu Licini, koji je odlicno producirao film i obezbjedio nam odlicne uslove za rad..

Hvala mojim roditeljima, hvala mojoj sestri jednoj jedinoj! Hvala svim ljudima koji su nam licno pomogli a najvise mojoj i Edinoj porodici!

Hvala Azri, Arijani, Nadji, Osmanu, Saneli, Maku , Berinu, Maji, Heni i Merimi, Leci, Omaru.. Hvala glumcima i glumicama.

Vec sam napisao na fb-u, ali evo jos jednom: Snimanje je sinoc zavrseno.. plakali smo, smijali se , ali i uzivali, sto je najbitnije.. Sve tehnice podatke o filmu pronadjite na nasem facebook pageu i na IMDb.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s